Kartal konut projeleri TOKİ!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Kartal konut projeleri Toki detaylarını sizler için araştırdık.

Kartal Orhantepe'de çöken binanın çevresinde yer alan 10 apartmanın risk analizleri yapılmış İhya Apartmanı ve Şam Apartmanı dışındaki 8 binanın riskli olduğu tespit edilmişti. Riskli olduğu tespit edilen 8 binanın da yıkılarak alanın tamamında kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenileneceği belirtilmişti. Kartal Orhantepe'de yıkılıcak olan binalar için bakanlık olarak kira desteği verileceği ve yeni binaların TOKİ tarafından inşa edileceği açıklandı.​

Kartal konut projeleri Toki detayları şu şekilde;
105 adet konuttan oluşacak olan Toki Kartal 2019 projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. 

İstanbul Kartal Orhantepe Mahallesi'nde inşa edilecek olan kartal toki evleri 2019 projesi kapsamında 20 adet dükkan yer alacak. Türkiye'nin dört bir yanında uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyacak olan Kartal Toki projesinin inşaatı yüzde 20 oranında tamamlandı.

İnşaat çalışmaları devam eden Toki İstanbul Kartal projesini ihaleyi kazanan Eurocon İnş. Yat. A.Ş. inşa ediliyor.

Kartal konut projeleri Toki ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181