Kayaşehir TOKİ Evleri 22 bölge nerede harita!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kayaşehir TOKİ Evleri 22 bölge nerede harita detaylarını sizler için araştırdık.

Kayaşehir TOKİ Evleri 22 bölge nerede harita detayları şu şekilde; Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 862 konuttan oluşacak yeni bir proje inşa ediyor.

Kayaşehir 22.bölge harita görseli;



862 konuttan oluşacak olan Kayaşehir yeni TOKİ evleri projesinin ihalesi 16 Mayıs 2018 tarihinde yapıldı. Farklı tip ve büyüklükte konutların yer alacağı Başakşehir Kayaşehir TOKİ ihalesi kapsamında ayrıca 2 ticaret merkezi, kapalı otopark ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kayaşehir’de dükkânları, okulu, camisi, spor ve oyun alanları, parkı, peyzajıyla şehre değer katacak güvenli, modern yeni bir yaşam alanı oluşturulması hedeflen projede konutların 40’ı 1+1, 190’ı 2+1, 514’ü 3+1 ve 118’i ise 4+1 planında tasarlandı.

Kayaşehir TOKİ Evleri 22 bölge nerede harita detaylarını sizler için derledik. TOKİ Kayaşehir 22 bölge nerede harita ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181