Kayaşehir TOKİ kura çekimi!
Kayaşehir TOKİ kura çekimi listesi yayınlandığı zaman 'EmlakSayfasi.com.tr' adresinde yer alacak. Listeyi belirleyecek olan kura töreni 25 Nisan 2018 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzası ile hayata geçirilen Kayaşehir TOKİ kura çekimi sonuçları kura töreni ile belirlenecek. 2 Nisan-11 Nisan tarihleri arasında başvruların alındığı projede yer alan 605 adet konutun kurası çekildekten sonra hak sahibi olan kişiler sözleşmelerini imzalayacak. 

Toplam 605 konutun bulunduğu projede konut sahibi olan kişiler evleri 2 yıl satamayacaklar. Projede, etrafında dükkanların olduğu, bisiklet yollarının, spor alanlarının, caminin ve çarşının bulunduğu, büyük bir meydana açılan ve meydanda kafe ve restoranların yer aldığı bir mahalle konsepti yer alıyor.

Konutların kaba inşaatının tamamlandığını, inşaatın da yüzde 80 oranında bitirildiğini açıklayan TOKİ Başkanı Ergün Turan konut teslimlerinin yıl sonuna kadar yapılmasını hedeflediğini söyledi. Markalı konut projelerinin yoğun olarak yer aldığı bölgede buluna projede 90 adet 1+1, 277 adet 2+1, 192 adet 3+1, 46 adet 4+1 daire yer alıyor. 

Kayaşehir TOKİ kura çekimi açıklandı. Liste için tıklayınız.

Kayaşehir TOKİ sözleşme tarihi için tıklayınız.

Kayaşehir TOKİ ​satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181