Silivri konut projeleri TOKİ!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Silivri konut projeleri Toki detaylarını sizler için araştırdık.

Silivri konut projeleri Toki detayları şu şekilde;

Silivri Alipaşa Toki
Toki 50 bin konut projesi kapsamında İstanbul Silivri Alipaşa projesi inşa edilecek. Pirimehmetpaşa'da inşa edilecek olan Silivri Alipaşa Toki projesi 343 adet 2+1 ve 342 adet 3+1 konuttun oluşacak.

Silivri Alipaşa TOKİ 1. etap
598 adet konuttan oluşacak olan Silivri Alipaşa TOKİ 1. etap projesi idare konut uygulaması kapsamında hayata geçirilecek. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan Silivri Toki 1. etap projesi İstanbul Toki 2019 projeleri kapsamında yer alıyor.

Silivri Alipaşa TOKİ 2. etap
7588 adet konuttan oluşacak olan Silivri Alipaşa TOKİ 2. etap projesi kapsamında 24 adet dükkan, 1 adet okul ve 1 adet cami yer alacak. Konut ve sosyal donatı alanlarının bulunacapğı Toki Silivri Alipaşa 2. etap projesinin inşaatı henüz başlamadı.

Silivri konut projeleri Toki detaylarını sizler için derledik. Silivri toki evleri 2019 ve toki silivri projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181