Silivri TOKİ 2019 evleri!
İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi 1. ve 2. Etap kapsamında inşa edilecek olan ​Silivri Toki 2019 evleri detaylarını sizler için araştırdık.

Silivri Toki 2019 evleri detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan silivri toki evleri 2019 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak. Toplam bin 356 konuttan oluşacak olan projelerin ihalesi farklı günlerde yapılacak.

598 adet konuttan oluşacak olan Silivri alipaşa toki 1 etap ihalesi 25 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 758 konuttan oluşacak olan Toki Silivri Alipaşa 2. etap ihalesi ise 26 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 

İstanbul Silivri Toki 1. etap projesi kapsamında 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. Silivri alipaşa toki 2. etap 758 adet konut projesi kapsamında ise 24 adet dükkan, 1 adet okul, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

Silivri Toki 2019 evleri detaylarını sizler için derledik. silivri yeni yapılacak toki evleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan güley 5 yıl önce

İyi akşamlar ben görme engelli emekliyim malatyalıyım malatyada ikametgah ediyorum malatyadada adıma gayrımenkul var 2019 için tokiye başvuru yapmak istiyorum internetten araştırdığım kadarıyla bazı yerlerde adına gayrımenkul olanlarda başvuru yapabiliyor yazıyor bana nasıl yardımcı olabilirsiniz saygılarımla bizahmet

banner182

banner181