Silivri TOKİ başvuruları devam ediyor!
İstanbul Silivri'de inşa edilen Silivri TOKİ başvuruları devam ediyor.

Silivri TOKİ başvuruları detayları şu şekilde; İstanbul Silivri Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında alt gelir grubu 2+1 nitelikli 934 konut ve İstanbul Silivri 1. Ve 2. Etap Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında 3+1 nitelikli 422 adet konut olmak üzere toplam 1356 adet konut için başvurular 18 Haziran 2018 ila 29 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin İstanbul İli’ndeki tüm Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Başvuru sahipleri, Nüfus Cüzdanı fotokopisini ve ayrıca;
- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Hak Sahipliği Belgesi” ni ibraz edeceklerdir.
- Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edeceklerdir. 
- Emekli Vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan emekli kimlik belgesi veya emekli olduğunu gösteren “Belgeyi” Başvuru Formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.

Silivri TOKİ başvuruları ile ilgili detayları ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Silivri TOKİ başvuru şartları için tıklayınız.

Silivri TOKİ çekiliş tarihi için tıklayınız.

Silivri TOKİ fiyat için tıklayınız.

Silivri TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Silivri TOKİ standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181