Silivri TOKİ çekilişi canlı yayın!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Silivri TOKİ çekilişi canlı yayın detaylarını sizler için araştırdık.

Silivri TOKİ çekilişi canlı yayın için tıklayınız.

İstanbul'da inşa edilen İstanbul Silivri 1. Ve 2. Etap Projesi Toplu Konut Uygulamaları ve İstanbul Silivri Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında kura töreni 11 Temmuz ve 12 Temmuz 2018 tarihinde 2018 tarihlerinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi saat 11:00’de kura çekilişi başlayacak.

İstanbul Silivri Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında alt gelir grubu 2+1 nitelikli 934 konut ve İstanbul Silivri 1. Ve 2. Etap Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında 3+1 nitelikli 422 adet standart konutun bulunduğu Silivri TOKİ Konutları'nda dar ve orta gelir katmanı için satışa sunulan bin 356 sosyal konuta 20 bin 639 başvuru yapıldı.

Silivri TOKİ çekilişi canlı yayın  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz. Peki TOKi Sİlivri kura sonuçları ne zaman belli olacak? tıklayınız

TOKİ Silivri kura sonuçları 2+1 için tıklayınız.

Silivri TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Silivri TOKİ standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181