TOKİ Ayazma başvuru listesi 2019!
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan ​Toki Ayazma başvuru listesi 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Ayazma Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Ayazma başvuru listesi 2019 belli oldu. İşte merak edilen Ayazma Toki başvuru listesi 2019 detayları şu şekilde;

Ayazma Toki 2019 başvuru listesi geçerli olan 2+1'ler için tıklayınız.
Ayazma Toki 2019 başvuru listesi geçerli olan 3+1'ler için tıklayınız.
Ayazma Toki 2019 başvuru listesi geçersiz olan 2+1'ler için tıklayınız.
Ayazma Toki 2019 başvuru listesi geçersiz olan 3+1'ler için tıklayınız.

2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan toki kura sonuçları 2019 ayazma listesini belirleyecek olan kura töreni 2 Temmuz 2019 saat 10.00’da Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak. Yatay mimaride inşa edilecek olan toki istanbul 2019 ayazma projesi 19 Nisan tarihine kadar başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin İstanbul İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Ayazma Toki fiyat için tıklayınız.
Ayamaz Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Toki Ayazma başvuru listesi 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Toki istanbul sosyal konut projeleri için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU  / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ZİYAEDDİN ÖNCEL 5 yıl önce

SAYIN YETKİLİLER BEN 2019 TOKİ BAŞAKŞEHİR - ESENYUR 3+1 ENGELLİ BAŞVURUDA BULUNDUM GEÇERLİ GEÇERSİZ VE KURUDA İSİMLERİ ÇIKAN TÜM LİSTELERE BAKTIM HİÇ BİRİNDE ADIMI BULAMADIM. NEDENİNİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURLARSA MEMNUN OLURUM. SELAMLAR

banner182

banner181