TOKİ'den İstanbul Esenler'e 475 konutluk yeni proje!
Uygun fiyatlı konut üretimi ile dikkat çeken TOKİ'den İstanbul Esenler'e 475 konutluk yeni proje geliyor.

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölgede inşa edilecek olan İstanbul Esenler Toki ihalesi 11 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Proje için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan istanbul esenler kentsel dönüşüm projesi kapsamında 26 adet ticaret, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. İstanbul Esenler Toki ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

İstanbul Esenler Toki detaylarını sizler için derledik. Toki istanbul esenler 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181