TOKİ İstanbul Avrupa Yakası 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan olan Toki İstanbul Avrupa Yakası 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan istanbul avrupa yakası toki projeleri 2019 çalışmaları devam ediyor. İşte 50 bin konut kapsamında yer alan Toki İstanbul Avrupa Yakası 2019 detayları;

Kayaşehir Toki
2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan kayaşehir toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 26-27 Haziran tarihlerinde çekilecek. Toki 50 bin konut İstanbul projesi kapsamında inşa edilecek olan projede yapılacak kura töreni neticesinde 4 bin 467 konutun hak sahipleri belli olacak.

Silivri Toki
​Yatay mimaride inşa edilecek olan silivri toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 28 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek konutların yer alacağı projenin kura töreni neticesinde 685 adet konutun hak haipleri belli olacak.

Ayazma Toki
Yatay mimaride inşa edilecek olan ​toki ayazma kura çekilişi tarihi 2 Temmuz olarak belirlendi. 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Ayazma 2019 başvuru 19 Nisan 2019 tarihinde sona erdi.

Hoşdere Toki
2+1 ve 3+1 konutlardan oluşacak olan toki hoşdere kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 2 Temmuz tarihinde yapılacak. Yatay mimaride inşa edilecek olan projede yapılacak kura töreni neticesinde 337 konutun hak sahipleri belli olacak.

50 bin konut haricinde bulunan diğer toki istanbul 2019 projeleri avrupa yakası şu şekilde;

Esenler Toki
Alt ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan toki istanbul 2019 projeleri esenler için çalışmalar hızla devam ediyor. Esenler Toki projelerinin detayları için tıklayınız.

Gaziosmanpaşa Toki 
İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm 1.Etap inşa edilecek olan istanbul gaziosmanpaşa toki evleri 2019 projesi kapsamında sosyal tesis ve 13 adet dükkan yer alacak. İnşaatı yüzde 42 oranında tamamlanan proje ihaleyi kazanan Ahes İnş. Tic. Ve San. A.Ş. tarafından inşa ediliyor.

Tozkoparan Toki
Toplam 224 konuttan oluşacak olan Tozkoparan Toki 2019 projesi İstanbul'da Güngören ilçesi Tozkoparan Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Henüz inşaat çalışmaları başlamayan Toki Tozkoparan 2019 projesi kentsel dönüşüm ve gelişim kapsamında inşa edilecek. 

Silivri Toki
Silivri Alipaşa'da inşa edilecek olan Silivri Toki projesi 2 etaptan oluşuyor. Silivri Toki projelerinin detayları için tıklayınız.

Başakşehir Toki
Alt ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Başakşehir Toki projeleri için çalışmalar devam ediyor. Başakşehir Toki projelerinin detayları için tıklayınız.

Toki İstanbul Avrupa Yakası 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181