TOKİ İstanbul Güngören yeni evleri 2022!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek olan Toki İstanbul Güngören yeni evleri 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki İstanbul Güngören yeni evleri 2022 detayları şu şekilde;

300 konuttan oluşacak olan İstanbul Gençosman Toki evleri 2022 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan İstanbul Gençosman Toki ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek. İstanbul Gençosman Toki projesinin ihalesi 8 Mart 2022 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Toki İstanbul Güngören Gençosman 2022 projesi kapsamında 10 adet dükkan, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak.

Toki İstanbul Güngören yeni evleri 2022 detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şenol bircan 2 yıl önce

Nere nereye başvuracağız

banner182

banner181