TOKİ İstanbul Kayabaşı ödeme koşulları!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesinde satışa sunulacak toplam 108 konut ve 10 işyerinin ödeme koşulları belli oldu.

TOKİ İstanbul Kayabaşı Açık Artırmada yalnızca vadeli olarak satışa sunulacak olup, %25 peşin 120 ay vade seçeneği ile satılacak. Taşınmazlar mevcut durumu ile satışa sunulmuş olup, alıcılar taşınmazı görmüş, beğenmiş ve kabul etmiş sayılacak.

Muhammen bedeller bütün projeler için KDV hariç olarak belirlenmiş olup, vadeli konut ve işyeri satışlarında Gayrimenkul Satış Sözleşmesinde belirtilen satış bedeli ve teslim tarihine kadar gerçekleşen dönem artışları toplamı üzerinden hesaplanan tutar esas alınarak 3065 sayılı yasa kapsamında geçerli KDV oranı üzerinden hesaplanan Katma Değer Vergisi tutarı, taşınmazın (işyeri/konut) tesliminden sonraki vadelere yayılarak tahsil edilecek, ayrıca vade sonuna kadar altı aylık artış dönemlerinin başında borç bakiyesine uygulanan artış tutarı üzerinden hesaplanan KDV tutarı kalan vadelere yayılarak, peşin konut ve işyeri satışlarında ise projenin teslimi aşamasında peşin olarak tahsil edilecek.

TOKİ İstanbul Kayabaşı satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ İstanbul Kayabaşı satış listesi için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181