TOKİ İstanbul konut satışları 2019 Eylül!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından tarafından inşa edilen Toki İstanbul konut satışları 2019 Eylül detaylarını sizler için araştırdık.  

TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor.

Toki İstanbul konut satışları 2019 Eylül detayları şu şekilde;
İstanbul Ataşehir Toki
İstanbul Ataşehir Esatpaşa Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen İstanbul Ataşehir Toki satışları 16 Eylül 2019 - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak. 6 adet 2+1 konut ve 3 adet 3+1 konuttan kalan 2 konutun kurasız satışlarının devam ettiği İstanbul ataşehir toki konutları satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek.

Başakşehir Kayaşehir Toki
İstanbul Başakşehir Kayaşehir 869 ada 3-4 parsel Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Başakşehir Kayaşehir Toki satışları 16 Eylül 2019 - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak. 4+1 planında 17 konuttan kalan 15 konutun kurasız satışlarının devam ettiği İstanbul kayaşehir toki konutları satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek.

istanbul toki satılık daireler 2019 detayları şu şekilde; 


Toki İstanbul konut satışları 2019 detaylarını sizler için derledik. istanbul toki satışları 2019 ve toki açık satış 2019 istanbul ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181