TOKİ İstanbul Küçükçekmece ihale tarihi 15 Şubat!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 15 Şubat çarşamba günü saat 11:30'da yapılacak.

İhale Kapalı Zarf Teklif Alma (1. Oturum) ve Pazarlık - Açık Artırma (2. Oturum)" olarak iki ayrı oturum halinde ve iki ayrı günde yapılacaktır. İhalenin yapılacağı yerin açık adresi; T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL

İhale satış, devir, intikal, kiraya verme, trampa, sınırlı aynı hak tesisi ve arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihale yönetmeliği kapsamında yapılacaktır. Uluslarası bir ihale olmasada ihale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açıktır.

İhale konusu ada/parsele ait bilgiler ile plan notlarından bazıları aşağıda belirtilmiştir.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181