TOKİ İstanbul kurası ne zaman 2020!
Başvuruların 15 Ocak 2020'de sona erdiği Toki İstanbul kurası ne zaman 2020 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul Toki 100 bin konut kura tarihi açıklandı. Detaylar için tıklayınız.

Toki İstanbul kurası ne zaman 2020 sorusunun detayları şu şekilde;
Mahalle kültürünün yaşatılacağı toki toki istanbul 2020 kuraları ne zaman çekilecek detayları henüz netlik kazanmadı. 2020 yılının ilk çeyreğinde inşaat çalışmalarının başlaması beklenen İstanbul Toki 100 bin sosyal konut projesi çekiliş tarihleri ilerleyen zamanda belli olacak ve 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konutların üretileceği sosyal konut projesi çerçevesinde İstanbul'da toplam 10 bin konut inşa edilecek. İstanbul Toki 100 bin konut projeleri için tıklayınız.

Toki İstanbul kurası ne zaman 2020 sorusunun detaylarını sizler için derledik. toki istanbul çekilişi ne zaman 2020 ve toki kura çekilişi ne zaman 2020 istanbul ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181