TOKİ İstanbul projeleri!
İstanbul'un çeşitli ilçelerinde hayata geçirilen TOKİ İstanbul projeleri listesini sizler için derledik. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uygun fiyatlı konut üretimine devam ediyor. İstanbul'da da konut üretimi yapan TOKİ halihazırda yapımına devam ettiği projelerin yanı sıra 2018 yılında yeni projelerin de inşaatına başlayacak.

İşte TOKİ İstanbul projeleri
44 adet 4+1 dairenin satışa sunulacağı TOKİ İstanbul Kayabaşı satışları 26 Şubat 2018 tarihinde başladı ve 29 Haziran 2018 tarihine kadar sürecek.
TOKİ Güngören Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek olan 224 adet konutun ihalesi 5 Mart 2018 tarihinde,
TOKİ Silivri Alipaşa 1. etap kapsamında inşa edilecek olan 598 adet konutun ihalesi 28 Mart 2018 tarihinde, 
TOKİ Silivri Alipaşa 2. etap kapsamında inşa edilecek olan 758 adet konutun ihalesi 29 Mart 2018 tarihinde
TOKİ Şile 3. etap kapsamında hayata geçirilecek olan 112 konutun ihalesi ise 2 Nisan 2018 tarihinde yapılacak.

TOKİ İstanbul projeleri ile birlikte Kayabaşı'ndahayata geçirilecek projenin haricinde inşa edilecek olan toplam bin 692 adet konutun detayları ve başvuru tarihi henüz netlik kazanmadı. Projelerin başvuru ve konut satış tarihleri netleştiği zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181