TOKİ Kayaşehir 2018 başvuruları ne zaman?
TOKİ Kayaşehir 2018 başvuruları ne zaman sorusunun yanıtı belli oldu. 

İstanbul Kayaşehir'de inşa edilen TOKİ Kayaşehir 2018 başvuruları 2 Nisan ile 11 Nisan arasında kabul edilecektir. Başvuru için istenen belgeler şu şekilde; 
a. Nüfus Cüzdanı fotokopisini,
b. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları “Belgeyi”,
c. Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edeceklerdir. Yukarıdaki şartları sağlayan kişiler, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin İstanbul İli’ndeki Şubelerine başvurarak, 5.000.-TL (Beşbin Türk Lirası) tutarındaki başvuru bedelini 02 Nisan – 11 Nisan 2018 tarihleri arasında yatıracak (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) ve başvurdukları grup ile ilgili “Satın Alma Talep ve Yüklenim Belgesi”ni imzalayacaklardır.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Kayaşehir 2018 başvuruları şartları; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları ve İstanbul’da en geç 30.04.2016 tarihinden itibaren kesintisiz ikamet etmeleri gerekiyor. Ayrıca kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi bir gayrimenkulünün olmaması, daha önce TOKİ'den konut satın almamış veya konut kredisi kullanmamış olması ve 18 yaşını doldurmuş olması ile bütün bunları belgelemiş olmaları gerekmektedir. Başvuru sahipleri satışa sunulan projeler kapsamında yer alan konut tiplerinden sadece birisi için başvuru yapacaklardır. İstanbul Kayaşehir'de inşa edilen projede toplam 650 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.
projesi

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuruları ne zaman sorusu ile ilgili tüm gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

TOKİ Kayaşehir fiyat listesi için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir sözleşme tarihi için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181