TOKİ Kayaşehir 2018 detayları!
TOKİ Kayaşehir 2018 detayları belli oldu. İstanbul Kayaşehir'de yükselen proje kapsamında toplam 605 adet dairenin kuralı satış yöntemi ile satışa sunulaca

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzası ile hayata geçirilen TOKİ Kayaşehir 2018 projesindeki daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak. Projede başvurular 2 Nisan'da alınmaya başlayıp 11 Nisan tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Kayaşehir 2018 Satılık dairelere başvuru şartları şu şekilde; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları ve İstanbul’da en geç 30.04.2016 tarihinden itibaren kesintisiz ikamet etmeleri gerekiyor. Ayrıca kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi bir gayrimenkulünün olmaması, daha önce TOKİ'den konut satın almamış veya konut kredisi kullanmamış olması ve 18 yaşını doldurmuş olması ile bütün bunları belgelemiş olmaları gerekmektedir. Başvuru sahipleri satışa sunulan projeler kapsamında yer alan konut tiplerinden sadece birisi için başvuru yapacaklardır.

TOKİ Kayaşehir fiyat listesi için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir sözleşme tarihi için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir başvuru için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181