TOKİ Kayaşehir 862 konut!
Uygun fiyatlı konut üretimi ile dikkat çeken TOKİ Kayaşehir 862 konut detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ Kayaşehir 862 konut detayları şu şekilde; TOKİ Başakşehir projeleri 2018 arasında yer alan TOKİ Kayaşehir 22. bölge projesinin ihalesi 16 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

İstanbul’un Başakşehir İlçesi Kayaşehir’de konumlandırılan Kayaşehir TOKİ ihalesi kapsamında ayrıca 2 ticaret merkezi, kapalı otopark ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.​ Modern mimari tarzda inşa edilecek olan TOKİ Kayaşehir konutları projesi 862 konuttan oluşacak. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayaşehir’de dükkanları, okulu, camisi, spor ve oyun alanları, parkı, peyzajıyla şehre değer katacak güvenli, modern yeni bir yaşam alanı oluşturulması hedeflen projede konutların 40’ı 1+1, 190’ı 2+1, 514’ü 3+1 ve 118’i ise 4+1 planında inşa edilecek.

TOKİ Kayaşehir 862 konut ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181