TOKİ Kayaşehir başvuru 2018!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan TOKİ Kayaşehir başvuru 2018 detayları henüz netlik kazanmadı.

TOKİ Kayaşehir başvuru 2018 detayları netlik kazandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak. 862 adet konuttan oluşacak olan TOKİ Kayaşehir projesinin ihalesi 16 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihalenin içerisinde konutların yanı sıra ihale kapsamında ayrıca 2 ticaret merkezi, kapalı otopark ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

2 adet ticaret merkezinin bulunacağı TOKİ Kayaşehir Konutları projesi 40 adet 1+1 daire, 190 adet 2+1 daire, 514 adet 3+1 daire, 118 adet 4+1 daireden oluşacak. Farklı büyüklüklerde ve seçeneklerde dairelerin bulunacağı projede kapalı otopark, yüzme havuzu, güvenlik, spor alanları, yürüyüş alanları, cami, okul ve peyzaj alanları yer alacak.

TOKİ Kayaşehir başvuru 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181