TOKİ Kayaşehir başvuru listesi!
TOKİ Kayaşehir başvuru listesi detaylarını sizler için araştırdık. TOKİ imzası ile hayata geçirilen TOKİ Kayaşehir projesinde başvurular 11 Nisan 2018 tarihinde son buldu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kuralı satış yöntemi ile satışa çıkarılan 605 adet konutun başvuruları toplandı. TOKİ Kayaşehir başvuru listesi TOKİ tarafından kuraya esas listeler olarak yayınlandı.

Kayaşehir TOKİ 2018 projesinde başvuru şartlarına uygun olmayan kişilerin başvuruları geçersiz sayıldı. TOKİ Kayaşehir başvuru şartları şu şekilde; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları ve İstanbul’da en geç 30.04.2016 tarihinden itibaren kesintisiz ikamet etmeleri gerekiyor. Ayrıca kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi bir gayrimenkulünün olmaması, daha önce TOKİ'den konut satın almamış veya konut kredisi kullanmamış olması ve 18 yaşını doldurmuş olması ile bütün bunları belgelemiş olmaları gerekmektedir.

İşte TOKİ Kayaşehir başvuru listesi

TOKİ Kayaşehir kuraya esas listeler 1+1 için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir kuraya esas listeler 2+1 için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir kuraya esas listeler 3+1 için tıklayınız.

TOKİ Kayaşehir kuraya esas listeler 4+1 için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181