TOKİ Kayaşehir kura çekilişi canlı yayın olacak mı?
İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen TOKİ Kayaşehir kura çekilişi canlı yayın olacak mı sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen TOKİ Kayaşehir kura çekilişi canlı yayın detayları henüz netleşmedi, netleştiğide sayfamızda yer alacaktır. Bugün saat 10:30'da yapılacak olan kura töreni TOKİ İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mahallesi, 221. Sok. No:5 Konferans Salonu adresinde gerçekleştirilecek olup sonuçlarında gün içerisinde belli olması bekleniyor. 

İstanbul'da TOKİ konutları için sıra bekleyen ve başvuruda bulunan kişilere İstanbul Kayaşehir TOKİ projesinden 140 adet konut ayrıldı. TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir TOKİ konutları ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde; "5819 Sayılı Kanun kapsamında, başvuru bedeli yatırıp konut almak için bekleyen vatandaşlara İstanbul Kayaşehir Projesinde 1+1 konut 38 adet (31 adeti Teslimli, 7 adeti Teslimsiz) ve 2+1 konut 102 adet (26 Teslimli, 76 Teslimsiz) olmak üzere toplam 140 adet konut kontenjan ayrılmıştır."

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi canlı yayın olacak mı sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirisiniz.

TOKİ Kayaşehir fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Kayaşehir TOKİ satış ve kura duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181