Toki Silivri 3+1 kura çekimi canlı yayını başladı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Silivri 3+1 kura çekimi canlı yayını başladı.

TOKİ Silivri 3+1 kura çekimi canlı yayını için tıklayınız.

Silivri TOKİ kura sonuçları 12 Temmuz 2018 listesini belirleyecek olan kura töreni 12 Temmuz 2018 tarihinde saat 11:00’de Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde yapılmaya başladı. TOKİ Silivri kura çekimi töreninin akşam saatlerinde sona ermesi bekleniyor. TOKİ Silivri kuraları canlı izleme olanağı sunuyor.

Bugün yapılacak olan kura töreni ile 3+1 konut tipinde 422 dairenin sahipleriile engelli ve şehit ailelerinin hak sahiplieri belirlenecek. Orta gelirli vatandaşlara sunulan 3+1 nitelikli 422 konuta ise 3 bin 497 başvuru yapıldı. Emekli vatandaşlara ayrılan 234 konuta 2 bin 933 başvuru,  şehit yakını ve gazilerden 28 başvuru, engelli vatandaşlar ise 894 başvuru yapıldı. 

Dün yapılan Silivri TOKİ Evleri kura çekimi sonuçları ile 2+1 konut tipi 1.Etap 934 konut hak sahibi belli oldu. İstanbul Silivri Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında alt gelir grubu 2+1 nitelikli 934 konut ve İstanbul Silivri 1. Ve 2. Etap Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında 3+1 nitelikli 422 adet standart konutun bulunduğu Silivri TOKİ Konutları'nda dar ve orta gelir katmanı için satışa sunulan bin 356 sosyal konuta toplam 20 bin 639 başvuru yapıldı.

TOKİ Silivri 3+1 kura çekimi canlı yayını tamamlandıktan sonra dairelerin hak sahipleri belli olacak.

TOKİ Silivri kura sonuçları 3+1 için tıklayınız.

TOKİ Silivri kura sonuçları 2+1 için tıklayınız.

Silivri TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Silivri TOKİ standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181