TOKİ Silivri'de 1400'e yakın konut yapacak!
Önceki gün İstanbul Kayaşehir'deki 605 konutun satışa sunulduğu müjdesini veren Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'dan bir müjdeli haber daha geldi. TOKİ'nin konut üretmeye devam ettiğini ifade eden Turan, İstanbul'da vatandaşlarımız en çok alt gelir grubuna ait daire beklentisi var. Şimdi Silivri'de 1400'e yakın konut yapacağız" dedi.

28 MARTTA TAMAM
Silivri'de yapılacak konutlarla ilgili ihalenin 28 Mart'ta tamamlanacağını belirten Ergün Turan, "Sekiz ve dokuzuncu aylarda inşallah Silivri bölgesinde de dar gelirli vatandaşlarımız için inşa edilen 1400 konutun kurasını 1 çekmiş olacağız" diye konuştu. Anadolu Yakası'nda Tuzla'da bir planlama çalışması yaptıklarını söyleyen Turan, "Tuzla'da vatandaşlarımıza sosyal konut üretimi yapacağız" dedi. 

KAYAŞEHİR İCİN 5 BİN TL PEŞİNAT
Ergün Turan, "Kayaşehir'de yapımı v süren 605 konut için 2 Nisan ile 11 Nisan arasında talep toplayacağız. Vatandaşlarımız ilgili bankalara müracaat ederek istediği daire tipine 5 bin lira peşinat bedeli yatırarak kuraya katılacaklar. inşallah 25 Nisan'da da kurasını çekip hak sahibi vatandaşları belirleyeceğiz. 160 bin liradan başlayan konutları hiç evi olmayan alabilecek" diye konuştu.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181