TOKİ Silivri konut teslimleri ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen​ TOKİ Silivri konut teslimleri ne zaman sorusunun cevabı belli oldu.

TOKİ Silivri konut teslimleri ne zaman sorusunun cevabı şu şekilde; Konutlar sözleşme imzalama tarihinden itibaren 36 ay içerisinde teslim edilecek. Şerefiyeli satış bedelleri KDV hariç bedeller olup, 3065 sayılı yasa kapsamında geçerli KDV oranı üzerinden Katma Değer Vergisi tutarı konutun teslimi öncesinde peşin tahsil edilecek, ayrıca vade sonuna kadar altı aylık artış dönemlerinin başında borç bakiyesine uygulanan artış tutarı üzerinden KDV tahsil edilecektir.

​İstanbul Silivri Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında alt gelir grubu 2+1 nitelikli 934 konut ve İstanbul Silivri 1. Ve 2. Etap Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında 3+1 nitelikli 422 adet konut olmak üzere toplam 1356 adet konut için başvurular 18 Haziran 2018 ila 29 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin İstanbul İli’ndeki tüm Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

TOKİ Silivri konut teslimleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Silivri TOKİ başvuru şartları için tıklayınız.

Silivri TOKİ çekiliş tarihi için tıklayınız.

Silivri TOKİ fiyat için tıklayınız.

Silivri TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Silivri TOKİ standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vahit aksu 5 yıl önce

arkadaş ben asil üyeyim bi muhatap bulup soramıyoruz bir sene gecti halkı bilgilendirin toki yetkililerine sesleniyorum ayıp

banner182

banner181