Tuzla konut projeleri TOKİ!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Tuzla konut projeleri Toki detaylarını sizler için araştırdık.

İşte merak edilen Tuzla konut projeleri Toki detayları şu şekilde;

Tuzla Aydınlı Toki 
Toki 50 bin konut kapsamında Tuzla Aydınlı Toki projesi inşa edilecek. Tuzla Aydınlı konut projeleri Toki arasında yer alan projede brüt 85,00 metrekare 2+1 nitelikli 250 adet konut ve brüt 128,00 metrekare 3+1 nitelikli 250 adet konut bulunacak. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan proje Toki'nin 50 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek. Tuzla Toki Aydınlı projesi detayları için tıklayınız.

İstanbul Tuzla 1. bölge 760 konut projesi TOKİ 
760 adet konuttan oluşacak olan İstanbul Tuzla 1. bölge 760 konut TOKİ projesi kentsel dönüşüm ve gelişim kapsamında hayata geçirilecek. İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan İstanbul Tuzla 1. bölge 760 konut TOKİ projesi Makek inşaat ve Hasan Ekşi inşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Tuzla konut projeleri Toki detaylarını sizler için derledik. Toki Tuzla konut projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181