Tuzla TOKİ kuraya girmeye hak kazananlar!
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Tuzla Toki kuraya girmeye hak kazananlar listesinin detaylarını sizler için araştırdık.

Tuzla Toki kuraya girmeye hak kazananlar listesinin detayları şu şekilde;

Tuzla Toki kuraya gireceklerin listesi 2019 2+1 geçerli liste için tıklayınız.
Tuzla Toki kuraya gireceklerin listesi 2019 3+1 geçerli liste için tıklayınız.
Tuzla Toki kuraya gireceklerin listesi 2019 2+1 geçersiz liste için tıklayınız.
Tuzla Toki kuraya gireceklerin listesi 2019 3+1 geçersiz liste için tıklayınız.

Tuzla Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Brüt 85,00 metrekare 2+1 nitelikli 250 adet konut ve brüt 128,00 metrekare 3+1 nitelikli 250 adet konutun yer alacağı toki tuzla aydınlı 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun detayları belli oldu. Toki tuzla kura sonuçları listesinin belli olacağı kura töreni 1 Temmuz 2019 saat 10.00’da Haldun Alağaş Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Yatay mimaride inşa edilecek olan toki aydınlı 2019 başvuruları 19 Nisan 2019 tarihine kadar toplandı. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer alacağı toki aydınlı 2019 başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin İstanbul şehrinde bulunan yetkili şubeler aracılığı ile kabul edildi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Toki Tuzla projesi 2019 satış duyurusu için tıklayınız.

Tuzla Toki kuraya girmeye hak kazananlar listesini sizler için derledik. Toki Tuzla kuraya girmeye hak kazananlar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki Tuzla ödeme planı için tıklayınız.
Toki Tuzla fiyatları için tıklayınız.
Toki Tuzla nerede sorusunun cevabı için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181