Aslan, "Uzundere İzmir için dönüm noktası"
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe Dört Mevsim Konakları Projesi Başkanı Emekli Albay Soner Aydın ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette devam eden projeleri hakkında bilgi veren Başkan Aslan, ayrıca kentsel dönüşüm süreçlerini de değerlendirdi. Yoğun bir çalışmanın sonucunda yapım aşamasına gelen Uzundere Kentsel Dönüşüm projesindeki sorunların giderilmesinden mutlu olduklarını belirten Aslan, bu alana İzmir'de önemli projelere imza atan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın talip olmasının da sevinç yarattığını aktardı.

Aslan, "Kentsel dönüşüm çalışmalarının halklayüzde 100 anlaşmalı olmasını çok önemsiyorum. Bu kutlanması gereken büyük bir başarıdır ve Sayın Kocaoğlu'nun eseridir. Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi bu anlamda İzmir'de örnek olacak ve kentsel dönüşümün önünü açacak" dedi. İzmir'in her bölgesinde kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun da altını çizen Aslan, "Öncelikle yapılması gereken, Büyükşehir koordinasyonunda, meslek odaları, sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla uzlaşmada buluşmak" dedi.

Başkan Aslan, Ege-Koop'un 13.Onur projeleri olan İzmir Körfezi Evleri ve Dört Mevsim Konaklan hakkında da Başkan Kocaoğlu'na bilgi verdi. İZSU tarafından siteye suyun bağlanması talebi üzerine Başkan Kocaoğlu İZSU yetkililerine talimat vererek, söz konusu talebin acilen yerine getirilmesini istedi.

HaberTürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181