Avlu Torbalı'nın lansmanı gerçekleştirildi!
Torbalı'nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesini hayata geçiriyor. Lansmanı törenle yapılan Avlu Torbalı, ilçenin çehresini değiştirecek.

Torbalı'nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesi Avlu Torbalı'nın lansmanı Nurem İnşaat tarafından gerçekleştirildi. Lansmanda temeli de atılan Avlu Torbalı, ilçenin çehresini değiştirecek Torbalı'nın  alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesini Nurem İnşaat, hayata geçiriyor. Yaptığı projelerle dikkatleri üzerine çeken Nurem İnşaat, "Avlu Torbalı" projesinin lansmanını gerçekleştirdi.Temel atma törenini de gerçekleştiren Nurem İnşaat, projeyle ilçede fark yaratmak istiyor. Torbalı Devlet Hastanesi'nin karşısında yükselecek olan proje, maketlerini inceleyen katılımcılardan tam not aldı. Proenin temel atma töreninde konuşan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Yeni açılan 250 yataklı hastanenin ve adliye binasının olduğu bölgenin katma değeri bu yatırımla daha da yükselecek. Esen 11, Avlu Torbalı gibi projelerin devamını bekliyoruz.Torbalı'ya bu yatırım için Nurem İnşaat'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

YÜZ AKIMIZ OLACAK
Temel atma töreninde konuşan Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun ise, "Geçtiğimiz yıl başladığımız Esen 11 projesi ve Torbalı Avlu projeleriyle Torbalı'ya yatırım yaptığımız için mutlu ve gururluyuz. Bölgenin parlayan yıldızı olan Torbalı'da yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu proje bittiğinde bizim yüz akımız olacak" dedi. 4 konut toplam 6 bloktan oluşan Avlu Torbalı'da 237 konut ve 233 ofis yer alacak.

Sabah Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181