Başkan Binali Yıldırım İzmir Torbalı'da projelerin açılışını yapacak!
Başbakan Binali Yıldırım’ın 8-9 Eylül tarihinde gerçekleştireceği İzmir ve Torbalı ziyaretleri nedeniyle ilçeyi büyük bir heyecan sardı. Başbakan Binali Yıldırım Torbalı Yeni Devlet Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Torbalı Belediyesi’nce yapımı tamamlanan bazı projelerin  toplu açılışını ve bazılarının da  temelini atacak olan Başbakan Binali Yıldırım,  Selçuk  – Torbalı İZBAN hattını da trenle  yolculuk ederek açacak, Sabuncubeli Tüneli’nde ‘ışık gördü’ törenine katılacak. Yıldırım’ın aynı gün Göztepe ve Alsancak stadyumlarının temelini de atması bekleniliyor.

Başbakan Binali Yıldırım, 8 Eylül Cuma günü geleceği İzmir’de Selçuk’tan İZBAN’a binecek, Torbalı’da inecek, böylece Selçuk- Torbalı İZBAN hattını yolculuk ederek açacak. Başbakan, Torbalı Devlet Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirecek. 8 Eylül’ü 9 Eylül’e bağlayan gece Sabuncubeli Tüneli’nde ‘ışıkgördü’ törenine katılacak olan Başbakan, geceyi İzmir’de geçirecek.

İZMİR’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ TÖRENLERİNE DE KATILACAK.
9 Eylül’de İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü törenlerine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım’ın Alsancak ve Göztepe stadyumlarının temelini atması bekleniliyor.

TORBALI’DA BAŞBAKAN HEYECANI
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  tören alanlarıyla ilgili yapılan hazırlıkları yerinde incelediler.  Başkan Görmez,  Torbalı’nın tarihinde önemli bir olaya tanıklık yapacaklarını belirterek “Sayın Başbakanımızı bütün ilçe heyecan içinde bekliyor. Çünkü ilçemiz kamu yatırımları bakımından altın çağını yaşıyor. Torbalı Devlet Hastanesi, İZBAN,  SGK binası,  Fetrek  Çayı ıslahı, sağlık, eğitim, ulaşım, tarım sanayi,  spor, Toplu konut  gibi onlarca projeyi birer birer hayata geçiyoruz. Ankara – Torbalı işbirliği ilçemizi bölgenin parlayan yıldızı yaptı. Bütün bunları Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, hükümetimizin değerli üyelerine borçluyuz.  Torbalımız da vergi tahsilatında Türkiye birincisi, vergi tahakkukunda ise İstanbul, Ankara, Kocaeli ve İzmir’den sonra Türkiye beşincisi olarak buna mükemmel bir değer katmıştır. Şimdi sayın başbakanımızı da ağırlayarak biten yatırımlarımızın açılışını yapacağız bazılarının da temelini atacağız” şeklinde konuştu.

Torbalı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181