Bornova'ya İzmirlilere nefes aldıracak modern semt parkı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt parklarına bir yenisini daha ekliyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni park hem bölgeye nefes aldıracak hem de estetik açısından artı değer katacak.    

Kazandırdığı yeşil alanlarla bir yandan kentin yeşil dokusunu güçlendiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan da İzmirlilere nefes alacakları yeni cazibe merkezleri yaratıyor.  Bornova Rafet Paşa Mahallesi’ndeki 5 bin 110 metrekarelik alanda yapımı sürdürülen park da bunlardan sadece biri..

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan ve uygulama çalışmaları başlatılan yeni semt parkının içerisinde 2 bin 210 metrekare yeşil alanın dışında, 597 metrekarelik çocuk oyun alanı, kondisyon ve basketbol sahası ve parkı çevreleyen 225 metre uzunluğunda tartan pist bulunuyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi, çocuk oyun alanının üzerini gölgeleme amacıyla 300 metrekarelik bir alanı “estetik görünümlü asma germe örtü” sistemiyle kapatıyor. Bornovalılara yeni bir nefes olacak Rafet Paşa parkıyla hem yeni bir cazibe merkezi kazanılacak, hem de bölgedeki çocuklar ve gençler yeni buluşma alanına kavuşmuş olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181