Buca Kaynaklar'a 10.8 milyon liralık altyapı çalışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’nın Kaynaklar, 29 Ekim, Gökdere ve Zafer mahallelerini sağlıklı kanal alt yapısına kavuşturmak için çalışmalara başladı. 10.8 milyon liraya mal olacak yatırım kapsamında 63 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi ve iletim hattı döşeniyor.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, mülkiyet sorunlarının çözülmesi ile birlikte Buca’nın Kaynaklar merkez, Zafer, 29 Ekim ve Gökdere mahallelerini kapsayan kanal yatırımına başladı. 10.8 milyon liraya mal olacak ve Nisan ayında tamamlanacak çalışmalar kapsamında 51 kilometresi kanal, 12 kilometresi iletim hattı olmak üzere toplam 63 kilometre uzunluğunda kanal döşenecek ve iki adet terfi merkezi yapılacak. Zafer Mahallesi ve 29 Ekim Mahallesi’nde yer alacak terfi merkezlerine ulaşan evsel atıklar, Bornova Gökdere Mahallesi’nden İZSU’nun mevcut kanal sistemine aktarılacak. Gökdere Mahallesi’nde imalat çalışmalarını sürdüren İZSU, şu ana kadar 4 kilometrelik kanal hattı döşedi. Gökdere’nin ardından çalışmalar Kaynaklar Mahallesi’ne doğru devam edecek. İmalat çalışmaları tamamlandığında 4 mahalle sağlıklı bir kanal sistemine kavuşacak. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181