Buca'ya 6 yeni park yapılıyor!
Buca Belediyesi, Buca’yı yeşille, doğayla ve spor alanlarıyla donatmak için kolları sıvadı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı semt gezilerinde tespit edilen veya mahallelinin ihtiyaç bildirdiği alanlara 2016 yılı yenileme programına kapsamında 6 yeni park yapım kararı alındı. Bucalıların daha ferah, yeşille iç içe yaşayabileceği alanlar yaratma hedefiyle çalışan Buca Belediyesi, yıl sonuna kadar kentin 5 ayrı mahallesinde yaklaşık 8 bin metrekarelik alanı park, spor ve gezi alanı olarak düzenleyecek.
 
Buca Belediyesi, ilçedeki yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle ziyaretlerinde muhtarların ve vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarını tespit eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2016 yılı sonuna kadar bitirilmek üzere kentin 5 ayrı mahallesinde 6 ayrı park çalışması başlattı.
 
Kentin; Murathan, Çamlıpınar, İnönü, Yeşilbağlar ve Mustafa Kemal Mahalleri’nde belirlenen yaklaşık 8 bin metrekarelik alan park, spor ve gezi alanı olarak düzenlenmeye başladı. Bu parklar arasında Mustafa Kemal Mahallesi’nde yapılacak 2 parkın adları ise Demokrasi ve Barış olacak.
 
Bucalıların keyifle zaman geçirebilecekleri alanlar yaratmak için yoğun çalışma yapan Belediye ekipleri, 6 ayrı parka çeşitli türlerde 135 süs ve meyve ağaçları dikimi yaparak yeşillendirirken, yaklaşık 815 metrekare spor alanı inşa ederek çocukların gönüllerince zaman geçireceği alanlar yaratacak.  

Buca Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181