Ege-Koop İzmir Körfez Evleri’nin temelini attı!
Töreni, 18 bin 383 vatandaşın can verdiği Marmara depreminin yıldönümünde yapmanın önemine dikkat çeken Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Ege-Koop’un önceliğinin depreme dayanıklı konut ve kent üretimi olduğunu bir kez daha hatırlatmak istedik. İzmir’de Sayıştay raporuna göre 313 bin konutun depreme dayanıksız olduğu tespit edilmesine karşın hala elle tutulur, gözle görülür bir tablo ortaya çıkmadı. Bu kanunun uygulanması için siyaset üstü düşünmek gerekiyor” dedi. Projenin iki yılda tamamlanacağını belirten Aslan, “Ege-Koop yatırım yaptığı yerin değerini iki kat artırıyor. Bu yüzden Körfez Evleri yatırımın en doğru adresi. Bu fırsatı kaçırmayın” diye konuştu.

Arslan’a teşekkür
Projedeki dairelerin tamamının deniz manzaralı olduğunu, güvenlikli, çocuk ve yetişken havuz ile fitnes ve toplantı salonunun da bulunduğunu ayrıca fiyatlarıyla da bölgedeki emsallerinden yüzde 30-40 arası daha ucuz olduğunu söyleyen Aslan, İzmir Enternasyonel Fuarı kapsamında da özel bir kampanya uyguladıklarını belirtti. Aslan, fuarın kısa bir süre sürdüğüne de dikkat çekerek konut sahibi olmak isteyenlerin acele etmesini önerdi.

Yüklenici firma EKA İnşaat’ın da yollar dahil olmak üzere tüm alt yapı, yüzme havuzu ve peyzajı 2019’un ilk yarısında tamamla hedefi koyduğunu kaydetti. Ege-Koop’un Çiğli’ye yatırım kararı almasında en önemli etkenin yerel yönetimin başarısı olduğunu ifade eden Aslan, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a teşekkür etti. Aslan, “Başka yerlerde 4-5 ayda ruhsat alınıyor, biz 10 günde aldık” dedi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da ilçenin yükselen bir yıldız olduğunu, üretim, sanayi ve konut yoğunluğunun kaliteli şekilde büyüdüğünü belirtti.

Milliyet

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gönül Gülya 1 yıl önce

Bu projeye nasıl girebilirim

banner182

banner181