Feyyaz Ünal ' İzmir kentsel dönüşüm alanında hızlanmalı'!
EBSO Meclis Üyesi ve Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Şubat ayı olağan meclis toplantısında gerçekleştirdiği sunumda kentsel dönüşümün önemine ve işleyişte dikkat edilmesi gereken konulara değinirken İzmir'de kentsel dönüşümün geldiği noktaya dikkat çekti.

İzmir'de kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilen projeler ve detayları hakkında da bilgi veren Ünal,''İzmir iklimi ve coğrafyasıyla yaşamak için diğe büyük şehirlere göre daha çok tercih edilen bir şehir. Ciddi  bir ekonomik potansi yele sahip olan İzmir'in yetişmiş insan gücünü kente çekebilmek için, özellikle de yaşlı bina sayısının oldukça fazla olması nedeniyle, kentsel dönüşüm alanın da hızlanması gerekiyor" diye konuştu. Feyyaz Ünal, dönüşümle birlikte inşaat sektörünün canlanacağını bunun ekonominin genelini olumlu etkileyeceğini bildirdi.

Sabah Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181