Göztepe ve Karşıyaka stadlarının İhale tarihi belli oldu!
Göztepe ve Karşıyaka için yapılacak stadyumların ihale tarihleri belli oldu. Karşıyaka Yah'da yıkılan eski stadyumun bulunduğu alana inşa edilecek olan Karşıyaka Stadyumu'nun ihalesi 27 Mart 2017 Pazartesi günü, Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapılacak Göztepe Stadyumu'nun ihalesi ise 31 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek. İhalelerin ardından inşaat süreci de başlayacak.

MÜCADELE KAZANILDI
AK Parti İzmir milletvekilleri Hamza Dağ, Kerem Ah Sürekli ve Mahmut Atilla Kaya yaptıkları ortak açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesi konuyu yargıya taşımış, açılan davalarla süreç tıkanmıştı. Yapılan itirazlara rağmen, stadyumların her iki takımın taraftarlarının istedikleri yerlere yapılabilmesi için verilen uzun mücadeleler meyvesini verdi" ifadelerini kullandı.

Bilgi verecekler
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) her iki takımın taraftarlarını da sevindirecek ihalelerle ilgili geniş açıklamayı bugün yapacağı açıklandı. Yeni stadyumların inşaat süreci ve projeleriyle ilgili de bilgilendirme yapılması bekleniyor .  

Göz-Göz'e yepyeni proje
Göztepe Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi adını alan yeni stadyumun projesi, Başkan Mehmet Sepil tarafından yeniden çizdirildi. 20 bin 35 kişi kapasiteli olacak stad çevre halkına da hizmet verecek.

KSK Stadı erken bitecek
Daha önce temeli atılan ancak ihalesi iptal edildiği için inşaatı duran Karşıyaka Stadı'nın daha erken bitirileceği belirtildi. Yeni ihalenin ardından zaten başlanılan inşaatın 1 yılda tamamlanabileceği konuşuluyor.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181