İzmir Beydağ'ın yolları yenilendi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine 139 km. uzaklıktaki Beydağ’da yolları yeniledi. İlçe bambaşka bir görünüme büründü.

Yeni bağlanan ilçelerle birlikte yollardaki asfalt çalışmalarını daha geniş bir alana yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezine yaklaşık 139 kilometre uzaklıktaki Beydağ'ın yollarını yeniledi.

Asfalt çalışmalarını hem merkez ilçelerde hem de yeni bağlanan ilçelerde mevsim şartlarına göre sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Beydağ'a 4 kilometre uzunluğunda (22 bin metrekare alanda) asfalt döktü. İlçedeki Atatürk Mahallesi'nde Atatürk Kültür Caddesi ve Yıldız Sokak, Cumhuriyet Mahallesi'nde ise Cumhuriyet Kültür Caddesi, Mareşal F. Çakmak Caddesi ve caddenin devamındaki Tasavra Çayı'nın yanındaki yol yenilenerek asfaltlandı.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 15 günde tamamlanan çalışmaları kapsamında zemin hazırlıkları yapıldı, ara yolların eski taşlarının sökümü yapıldı ve 4 kilometre uzunluğunda bir alana sıcak asfalt dökümü gerçekleştirildi. Ekiplerin çalışmaları sonrasında Beydağ'ın yolları yenilenerek modern bir görünüme kavuştu.

Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçelerde 2004 - 2015 yılları arasında 3 bin 400 kilometre uzunluğunda yol asfaltlaması gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181