İzmir Bornova Homeros Vadisi’ne ulaşım kolaylaşıyor!
Özellikle haftasonları Eğridere, Çamiçi ve Kayadibi mahallelerinde oturanların yanısıra İzmirlilerin de Homeros Vadisi’ne ulaşmak için yoğun olarak kullandığı yollar Bornova Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yenileniyor. Geçen haftalarda Kayadibi Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, Evka-4 girişinden Çamiçi Mahallesi’ne kadar olan 4.2 kilometrelik bölümde zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yandan zemini uygun hale getirmek için çalışan ekipler bir yandan da hazırlıkları tamamlanan kesitlerde asfalt kaplamasına başladı. Çalışmaların kısa süre eiçinde tamamlanacağı belirtildi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kırsal kesimlerdeki mahallelerimize ulaşımın daha konforlu hale gelmesi için çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın taleplerini kısa sürede karşılayan Büyükşehir Belediyemize asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bornova Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181