İzmir Bornova’nın 4 köyüne “can suyu”!
İzmir'de su deposu yetersiz kaldığı için özellikle yaz aylarında üst kotlarda bulunan evlerde yaşanan sıkıntılar son buldu. İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, soruna kısa vadede çözüm bulmak amacıyla Yaka Mahallesi’ndeki mevut 70 tonluk su deposunun yerine iki adet 100’er tonluk polyester içme suyu deposu monte etti. 500 tonluk betonarme su deposu yapılana kadar bu iki depodan 4 mahalleye su verilmeye başlandı.

Konuyla ilgili bilgi veren İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, 200 tonluk yeni su depolarının şebekeye bağlandığını belirterek, “Mahallelerimize kuyu ve kaynak suyu iletiyoruz. Su deposu küçük olduğu için su hemen tükeniyor ya da çok geldiği zaman taşıyordu. Özellikle yaz aylarında üst kesimlerde yaşayan vatandaşlarımız su sıkıntısı çekiyordu. Şimdi bu sorunu çözdük. Önümüzdeki süreçte de bu Yaka Mahallesi’nde 500 tonluk su deposu inşa edeceğiz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181