İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca'da 46 konutu açık artırma ile satışa çıkarıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Buca ilçesi Tınaztepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi'den bulunan 46 adet konut 2886 sayılı Kanunun 45.maddesi gereğince Açık Teklif (Artırma) Usulü satışa çıkıyor.

110 metrekare ve 112 metrekare büyüklüğe sahip olan Tınaztepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi, No:202, 8135 ada, 1 parsel, K-17 Blok, 6.Kat, D.30 Buca/İZMİR adresindeki dairelerin açık artırma ile satışları 27 Temmuz 2017 saat 14:00'da yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca konutlarının açık artırması İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı odasında (Cumhuriyet Bulvarı No:1 Kat:3 D:309 Konak/İzmir) adresinde gerçekleştirilecek.

İsteklilerin şartnamelerde istenen belgelerle birlikte 26 Temmuz 2017 Çarşamba günü en geç saat 16:00'a kadar Mesken Şube Müdürlüğüne müraacatla ihaleye İştirak Belgesi almaları gerekiyor.

İHALEYE KATILMAK İSTEYENLERDE ARANAN ŞARTLAR
1) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi verilmesi,
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgili sicile kayıtlı olduğuna dair ihale yılına ait belge verilmesi,
3) Tüzel kişilerde Noter tasdikli imza sirkülerinin verilmesi,
4) Mesken Şube Müdürlüğünden alınacak İştirak Belgesi'nin ibraz edilmesi,
5) Geçici teminat bedelinin yatırıldığına dair makbuzun ibraz edilmesi,
6) Kanun ve yönetmelikte açıklanan biçimde teklifte bulunulması,

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca konutları açık artırma detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181