İzmir Narlıdere metrosundan 2 istasyon çıkarıldı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Narlıdere'ye uzanacak olan metro hattının 4. etabının revizyonunu için süreci başlattı. Toplamda 10.5 kilometre olarak planlanan projede değişikliğe gidildi, durak sayısı 7'ye düşürülerek 7.2 kilometreye indirildi. 9 istasyonlu ve aç-kapa inşaat yapım yöntemişle hazırlanan proje için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verilmişti.

Yenilenen projede, güzergâhın son 3,3 kilometresinde yer alan Askeri Lojmanlar ve İstihkâm Okulu istasyonlarının yolculuk değerlerinin düşük olması nedeniyle kaldırılmasına karar verildi. Revize güzergâh, F. Altay'dan sonra Balçova, Çağdaş, DEÜ Hastanesi, DEU Güzel Sanatlar Fakültesi, Siteler, Narlıdere'den geçerek, Narlıdere Kaymakamlık durağıyla son bulacak.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181