İzmir Torbalı Ayrancılar tesis projesinin temeli atıldı!
Geçtiğimiz günlerde temeli atılan çok amaçlı salon ,Ayrancılar Mahallesi’nde önemli bir eksikliği giderecek. Çok amaçlı salon;800 metrekarelik bodrum kat, 1451 metrekarelik 1.kat olmak üzere toplam 2250 metrekare kapalı alana sahip olacak. 7 ay gibi kısa bir sürede tamamlanıp hizmete açılması düşünülen yapıda; Kapalı düğün salonu ve çok amaçlı salon, açık düğün salonu, bay-bayan mescit, kafeterya, depolar, çocuk parkı, spor alanı, yeşil alanlar ve araçlar için otopark bulunacak.

Başkan görmez, “Ayrancılar’ın gelişimine uygun projeler”
Ayrancılar’ın Torbalı’nın en hızlı gelişen mahallelerinden bir tanesi olduğuna değinen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Belediyemizin çalışmaları ve projeleri ilçemizin diğer mahallelerinde olduğu gibi Ayrancılar’da da bütün hızıyla sürüyor. Ayrancılar’da devam eden ve biten bütün projelerimiz  bu mahallemizin gelişme trendiyle uyum içerisinde. Ayrancılar’da yeni bulvar düzenlemelerimiz oldu, asfalt dökme ve kilit taş döşeme çalışmalarımız sürüyor. Kent meydanımız tamamlandı ve şu an orada bir Ramazan sokağını halkımızın hizmetine sunduk. Yakın zamandan gençlik merkezimizin temelini atacağız. Projelerimizi gerçekleştirirken mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarına yoğunlaşıyoruz. Çok amaçlı salonumuzun temelini attık, yakın zamanda da bitirerek hizmete açacağız. Tüm Torbalı’ya ve Ayrancılar Mahallesi’ne hayırlı olsun”dedi.


Torbalı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181