İzmir Torbalı Devlet Hastanesi hizmete açıldı!
İzmir-Aydın karayolu üzerindeki Orman Fidanlığı’nın hemen bitişiğinde 70 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Torbalı Devlet Hastanesi açıldı. Hasta kabulünün ilk gününde hastaneyi ziyaret eden Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez “ Bu anın sevincini hemşerilerimle paylaşmak istedim.  Torbalı’mıza çok yakıştı” dedi.

7 katlı 250 yatak kapasiteli hastanede her branştan uzman hekimler, 24 saat boyunca vatandaşa sağlık hizmeti sunmaya başladı. Küçük Menderes Havzası’nın en büyük ve en teknolojik hastanesi olarak nitelenen hastanenin temeli   7 Temmuz 2014 tarihinde  atılmıştı.

Pazar akşamı itibariyle  yeni hastanenin acil servis birimi faaliyete geçerken ,haftanın başlamasıyla da bütün poliklinikler hasta kabulüne başladı. Acil Serviste ilk gün 500 hastanın kaydı yapıldı. 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nde 45 adet poliklinik bulunuyor. 60 doktorun görev yaptığı hastanede toplamda 300 sağlık personeli çalışıyor. Yeni hastanenin açılmasıyla birlikte 50 yıldır kullanımda olan bir önceki devlet hastanesi binası tamamen boşaltıldı. Taşınan binanın ne amaçla kullanılacağını Sağlık Bakanlığı tayin edecek.

BAŞKAN GÖRMEZ, “BİR RÜYANIN GERÇEKLEŞMESİNE TANIK OLDUK”
Yeni devlet hastanesinin ilk ziyaretçileri arasında Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de vardı. Ak Parti İlçe Başkanıyla birlikte tüm poliklinikleri gezen Başkan Görmez, burada yatan hastalarla sohbet etti. Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu’dan işleyişle alakalı bilgi aldı. Yeni bir devlet hastanesinin Torbalı’nın en ciddi ihtiyaçlarının başında geldiğini vurgulayan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Torbalı’da böylesi modern ve donanımlı bir devlet hastanesinin hizmet vermeye başladığını görmek bu ilçede yaşayan herkesin ortak rüyası, ortak temennisiydi. Bugün bu rüyanın gerçekleşmesine tanık olmuş bulunuyoruz. Bu uğurda bizlere destek veren; Başbakanı’mız Sayın Binali Yıldırım’a, hastane arsasının Sağlık Bakanlığı’na devrine gözünü kırpmadan “olur” veren Orman Ve Su İşleri Bakanı’mız Sayın Veysel Eroğlu’na ve Ak Parti Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Artık Torbalı’ya yakışan, halkımızın daha nezih bir ortamda sağlık hizmeti alacağı diğer ilçelerde örneği olmayan bir hastanemiz var.” dedi.

Torbalı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doktor hassan 6 yıl önce

Bugün bir Böbrek Donörü ol
Herkese merhaba, Bugün sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, böbrek bağışına hazırsınız (ödeme birincil masrafla 500.000 $), bir hayat kurtararak maddi hayatınızı değiştirmek ister misiniz, bugün bağışçı olun. Acil olarak 11 böbrek bağışına ihtiyacımız var.
İsteğinizi doktorunuza yazın: ([email protected])
Not: ameliyat için hazır ve sadece sağlıklı insanlar

Hasan Yekter.
[email protected]

Avatar
Dr Donald Hospital 3 yıl önce

Merhaba!
Nasılsın?
Hastanem şu anda acil nakil için üç (3) Böbrek donörüne ihtiyaç duyuyor, her Böbrek vericisine toplam 550.000,00 USD tazmin edilecek. Seyahat belgelerinizden ve doğrulandıktan sonra ortaya çıkabilecek tüm masraflardan biz sorumluyuz. Sağlıklı ve sağlıklı vücut bu E-posta ile iletişime geçmelidir: [email protected] ([email protected])
Yalnızca ciddi bağışçılar,% 100 garantilidir.

banner182

banner181