İzmir Torbalı Muratbey Mahallesi sosyal yaşam alanı olacak!
Torbalı Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan Muratbey Mahallesi 80.Yıl İlköğretim Okulu Caddesi Bulvar projesi ilçede bir ilk olma özelliğine sahip. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından inşa edilen, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından da çevre düzenlemesi yapılan cadde bütünüyle bir sosyal yaşam alanı olacak.

Vatandaşlar caddeye paralel uzayan  yürüyüş ve bisiklet yollarında spor yapma imkanı bulurken civara yerleştirilen estetik kameriyelerde soluklanıp sohbet edebilecekler. Kasım ayında başlayan çalışmalarla  700 metre uzunluğundaki caddeyi deta yeni baştan inşa eden Torbalı Belediyesi civardaki sosyal yaşama değer katacak olan projeyi sonlandırmak üzere.

80.Yıl Caddesi 15 metre genişliği ile ilçenin en genişi olacak ve  aydınlatma sistemiyle  geceleri de ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak. Cadde için kısa süre içinde resmi açılış töreni düzenlenecek.

Başkan Görmez “ Halkımıza yenilikler sunmaya devam edeceğiz”
İlçede son üç yılda çok şeyin değiştiğini vurgulayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Yerel yönetim hususunda Torbalı’ya  pek çok projeyi, pek çok yeniliği getirdiğimize inanıyoruz. Torbalı, tarihinde hiç olmadığı kadar belediye yatırımı ve projesiyle tanıştı, tanışıyor. Bir taraftan sosyal belediyeciliğe dair projeler üretirken bir taraftan da kentin imarına dönük çalışmalarımızı yürütüyoruz. 80.Yıl Caddesi de bunun en belirgin örneklerinden birisi. Burayı sadece araçların kullanacağı bir güzergah olarak tasarlamadık. Etrafında yaptığımız düzenlemelerde bu caddemiz aynı zamanda bir sosyal yaşam alanı olacak. Halkımıza yenilikler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Torbalı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181