İZODER, Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri'ni İzmir'de yapacak!
Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenleniyor.

İZODER olarak bu yıl düzenleyecekleri ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ dizisi ile Anadolu’ya yöneldiklerini belirten İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, “Bu kapsamda, Anadolu’daki illerimizde ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım’ konulu toplantılar düzenleyeceğiz. İlk programa İzmir’den başlıyoruz. Sonrasında Ankara, Adana, Elazığ ve Kayseri’de olacağız. Zamanla şehir sayımız artacak.Ortak amacımız, ülkemizde sağlıklı, güvenli, dayanıklı ve enerji verimli binalara sahip olmak için yalıtım bilincinin artmasını sağlamaktır” dedi.

BASF, BETEK, BTM, WEBER ve İZOCAM’ın sponsorluğunda, İzmir MMO Tepekule Kongre-Sergi Merkezi Akdeniz Salonu’nda 16 Kasım Perşembe günü gerçekleşecek ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’, İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen ve İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan’ın açılış konuşmaları ile başlayacak.

‘Enerji Verimliliği İçin Isı Yalıtımı ve Mevzuatlar’ konusu, İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen’in moderatörlüğünde, İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hasan Heperkan, ÇŞB Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Enerji Verimliliği ve Tesisat Daire Başkan Vekili Murat Bayram ve TMMOB İzmir Şube Başkanı Güniz Gacaner Ermin tarafından ele alınacak.

‘Isı Yalıtımı Sektöründe Malzeme ve Uygulamada Denetim ve Gözetim’ başlıklı ikinci oturum ise yine Ertuğrul Şen’in moderatörlüğünde, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği İzmir Şube Başkanı Osman Akbaşak İZODER Isı Yalıtımı Komisyonu Başkanı Kürşad Sakarya ve , İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan’ın katılımıyla yapılacak.

Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çiğdem Tekin ise seminerde, ‘Su Yalıtımı ve Yapı Güvenliği’ konusuyla ilgili bir sunum yapacak.

İZODER Su Yalıtımı Komisyonu Başkan Yardımcısı Jozef Bonfil’in moderatörlüğünde ele alınacak ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği Neler Getiriyor’ başlıklı üçüncü oturumun konuşmacısı, ÇŞB Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Atila Erenler olacak.

İZODER İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Eruslu’nun moderatörlüğünü yapacağı dördüncü oturumda, ‘Ses Yalıtımı Yönetmeliği-Ses Yalıtımının Sağlık ve Konforla İlişkisi’, İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurgün Tamer Bayazıt ile İZODER Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Dikmen tarafından ele alınacak.

Tüm gün sürecek seminer, Yangın Güvenliği Tedbirleri Komisyon Başkanı Hakan Uslu’nun, ‘Yangın Yalıtımı ve Yangın Güvenliği Tedbirleri’ sunumu ile sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181