Larissa Göl Evleri'nde 3. Etap satışları devam ediyor!
ERDN İnşaat ve Gayrimenkul’un Menemen’de yaşama geçirdiği ‘Larissa Göl Evleri’nde, talep üzerine 1200 olan konut sayısı 1500’e çıkarıldı. 15 bin 300 metrekarelik doğal gölün çevresinde kurulacak olan, kentin içinde huzurlu bir ortam sunan konutlar, daire sahiplerine; açık-kapalı yüzme havuzu, yürüyüş koşu parkurları, futbol ve basketbol sahaları, tenis, kortu, barbekü alanları, amfitiyatro ve 32 mağazalık agora seçeneklerini sunuyor. Projede ücretsiz servis hizmeti de bulunuyor. 

‘1000 TL taksitle ev’
Dikey orman konseptinin uygulanacağı, ‘Larissa Göl Evleri’nde iklime uygun zeytin, üzüm, turunç, incir gibi meyve ve sebzeler de yetişecek. ‘Peşinatsız, 1000 TL taksitle ev sahibi olun’ kampanyasıyla devam eden projede, 1., 2. ve 3. etap satışları da tüm hızıyla sürüyor. Projeye olan ilgi nedeniyle, üçüncü etap satışlarının Kasım ayı yerine eylülde başlamasına, bununla birlikte 1200 konut olarak planlanan projenin 1500 konuta çıkarılmasına karar verildi. 
Konutlarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, projenin içinde yer alan Larissa Göl Evleri Satış Ofisi’ni ziyaret edebilir ya da 0232 507 35 12 numaralı telefonu arayabilir. www.larissagolevleri.com adresinden de projeyle ilgili ayrıntılara ulaşılabilir.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181