Narlıdere Kent Konseyi Hizmet Binasına kavuştu!
Narlıdere Kent Konseyi hizmet binası açıldı Narlıdere Kent Konseyi, hizmet binasına kavuştu.Narlıdere Belediyesi'nin destekleriyle hazırlanan Narlıdere Kent Konseyi binası Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde bulunan bina önünde hazırlanan törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kent konseyi Başkanı Mükerrem Demir, Kent Konseyi birliğine bağlı diğer üye birlik başkanları ve yöneticileri, Narlıdere Belediye meclis üyeleri, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü, muhtarlar, demokratik kitle örgüt temsilcileri ve Narlıdereliler katıldı. Mükerrem Demir, kent konseylerinin görevinin merkezi yönetimi, yerel yönetimi, meslek kuruluşları ve sivil toplumu ortaklık anlayışı ile buluşturmak olduğunu söyledi.

Batur'a plaket
Batur "Kentlerde yaşayan insanlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya çalışan mekanizmalardır. Belediyelere yapacağı çalışmalarda yol gösterecek olan önemli çalışmalarda bulunan kent konseyleri en önemli sivil toplum oluşumlarıdır. Kent konseyleri eğer makul bütçelerle oluşacak projelerle gelirlerse o projeleri hayata geçirmek çok daha kolay olacaktır" dedi. Başkan Abdül Batur'a Narlıdere'de gerçekleştirdiği ve devam eden başarılı kentsel dönüşüm çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Yeni Gün İzmir Gazetesi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181