Teknik Yapı İzmir yeni projesi nerede?
Lokasyonu ile dikkat çekemesi beklenen Teknik Yapı İzmir yeni projesi nerede sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Teknik Yapı İzmir yeni projesi nerede sorusunun cevabı şu şekilde; İzmir'in Konak ilçesine bağlı Alsancak Mahallesi'nde inşa edilecek olan Evora İzmir projesi İzmir Alsancak Garı yanında konumlandırılacak.

 İzmir yeni konut projeleri arasında yer alacak olan Evora İzmir projesinde konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezinin yer alması öngörülüyor. 47 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilecek olan Evora İzmir projesi İzmir Konak konut projeleri arasında yer alacak.

25 Eylül Salı günü yapılacak basın toplantısı ile tanıtılacak olan Evora İzmir projesinin daire tipleri, büyüklükleri, sosyal donatı alanları gibi proje özelliklerinin yapılacak olan basın toplantısından sonra netlik kazanması bekleniyor. Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığında ve Emlak Konut GYO güvencesi ile yükselecek olan Evora İzmir projesi için tanıtımı yapıldıktan sonra ön talep toplanmaya başlanacak.

Teknik Yapı İzmir yeni projesi nerede  sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Evora İzmir fiyatları ile ilgili detaylar için tıklayınız.

Evora İzmir teslim tarihi ile ilgili detaylar için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181