Torbalı orta gelirlinin tercihi haline geldi!
EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği araştırmaya göre İzmir'de arsa ve arazi yatırımları gün geçtikçe artıyor. Şirketin araştırmasına göre Torbalı'yı genelde orta gelir grubu tercih ediyor .

Torbalı'da arsa ve arazi yatırımları gün geçtikçe artıyor. EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği araştırmaya göre arsa ve arazi yatırımı yapılan ilçeleri açıkladı.

TALEP ARTIYOR
Çeşme, Urla, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen ve Seferihisar ilçelerin başında geliyor. Urla, Seferihisar'da tarla fiyatları, Menemen ve Torbalı'da ise site içi yeni yapılaşmalarda daire fiyatları yüzde 50 artmış bulunuyor. İzmir'de yeni ve lüks yapılaşma en çok Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka'da görülüyor. 2017 yılının İzmir'de arazi ve arsaya yatırım yılı olacağını söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, son 6 ayda İstanbul-İzmir Çanakkale köprü bağlantısı, İstanbul-Bursa-İzmir otoyol çalışmaları ve kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle özellikle arsa-arazi ve yaz-kış kullanıma uygun yapılaşmalara olan talebin devam ettiğini belirtiyor.

DAİRE FİYATLARI 250'YE ÇIKTI
Orta gelir grubunun son bir yılda Menemen ve Torbalı ilçelerini tercih ettiğini, bu ilçelerde konut projelerinin hız kazandığını belirten Akkaya, arsa-arazi fiyatlarının yaklaşık yüzde 4050 civarında bölgesel arttığını dile getirdi. Akkaya, 100-150 bin TL civarında olan daire fiyatlarının ise 250 bin TL'ye kadar çıktığına dikkat çekiyor. 

Büyük Torbalı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181