Torbalı son 5 yılda değerine değer kattı!
Ertuğrul Mahallesi ve Sadık İleri Bulvarı'ndan sonra inşaat sektörü yatırımlarını son 2 yıl içinde Torbalı Mahallesinde yoğunlaştırdı. Torbalı Mahallesi'ne Özel müteahhit firmalar tarafından kazandırılan yeni projeler sayesinde büyük bir gelişine gösterdi. 5 yıl öncesinde başlayan ilk modern projeler, mahalledeki eski evlerin yerini alarak semti kasaba görünümünden kurlardı.

BİRÇOK İŞYERİ AÇILDI
Torbalı Mahallesi'nde artan konut sayısı ile birlikte yeni birçok işyeri açıldı. Aydın Sezer Çok Amaçlı Salanu'nun okluyu kısımda zincir marketler ve yeni şahıs, marketleri açılmaya başladı. Bölgede inşaat sektörünün gelirmiş olduğu hareketlilik sayesinde diğer sektörler de atılım göstermeye başladı. Son bir yıl içinde 5008 sokak üzerinde 5 yeni market açıldı. İnşaat sektörünün önde gelen isimleri, Torbalı Mahallesindeki bu gelişimin devam edeceğini belirtti.

"ÇOK DEĞİŞTİ"
Son 5 yılda Torbalı Mahallesi'nde büyük değişimlerin olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, "5 yıl öncesinde bu binalar yoklu. Genellikle 2 veya 3 katlı eski binalar vardı. Şimdi birçok boş arsaya ve eski evlerin yerine yeni modern binalar yapıldı. Mahallemizin çehresi değişti. Birkaç yıl içinde mahallemizin bu kadar değişebileceğini düşünmüyorduk" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Burak Aktaş / Torbalı Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181